keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Puunkaatopalvelua puunkaatopalveluita pensasaitojen leikkauksia etc Tampere Pirkanmaa talousalueella käteisellä edeten.


Puunkaatopalvelua puunkaatopalveluita pensasaitojen leikkauksia etc Tampere Pirkanmaa talousalueella käteisellä edeten:

Blogieni kuvissa kohteet vain missä on maksettu oikein ja laakista käteisellä. 
Laskuunkyselijöissä pesiytynyt keskuuteemme liikaa "kusettajia" = maksunsa unohtavia. Yksikin on jo liikaa. Siksi etenen nykyään ensisijassa käteismaksulla. Samoin pankit rokottavat enempi kuin verottaja alle 200€ maksuja moneenkertaan kirjauksineen ja käteisnostopalkkioineen.Paras työ ja työmotivaatio = Setelit heti kouraan kiertelemättä niin puu kaatuu, karsitaan ja pätkitään sovitusti

Yhteystiedot / tilausvahvistus ensisijassa sähköpostilla: 

E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com => Kohteen osoite, toiveaikavaihtoehtoja, käteismaksusitoumus kohteessa, kuva / video kohteesta, jotta voi hieman arvioida etukäteen pitääkö tulla varmistusmiehen taljan, kaadonsuuntaajan kanssa vai hoituuko tämän miehen ja kaatonvängän kanssa

Puhelin: 044-3380291 (vanhukset, vammaiset, joilla ei enää reuma tmv anna näpytellä sähköpostia)

Metsäradio ei enää soi taustalla, mutts Stihl MS 261 C-M, Stihl 362 tai Stihl 441 käynnistyy tilauksesta ennakkomaksulla. Laskuun en tee mitään. 
Kuin sodassa pihatöissä / puutarhatöissä: Laaki ja vainaa, ilman saman asian moneenkertaan kyselyitä on hyvä ja kestävä toimintamalli.
Apunamme tarvittaessa lompakkotalja, stalpen kaadonsuuntaa ja yllä olevat kaatosakset 8 metriin saakka


Samoin toimimme omenapuiden leikkauksissa, kuusiaitojen leikkauksissa, ruohikoiden leikkauksissa, puutarhajyrsintilauksissa

Ohessa kalustoesittelyämme pihapuiden kaatokaluston lisäksi:

-----------
Autamme monella sektorilla kotitalouksia mm huonekalujen noutopalveluina huonekaluliikkeistä kanto- ja kuljetuspalveluina:


Näin keväisin on monasti kysyntää pihojen katujen harjauksiin. Onko teillä tarpeita?


---
Kohta on pihat ja puutarhat sulaneet pihajyrsimelle sopiviksi, mikäli aiotte nurmikoita uudistaa tai perunapellon valmiiksi laittaa tai laitatuttaa kauttani: 

Kuten avoimesta tarjouksestani näkyy niin puunkaadoissa raha puhuu, puita kaadetaan, pätkitään sovitusti on sitten kesä tai talvi:
Siirtolava tilataan asiakkaan lukuun tarpeen mukaan, siirtolavasta oma maksunsa:

---
Pihapuiden kaatoja, pensasaitojen leikkauksia, kaikkea mahdollista käteisellä edetään. Kotitalousvähennyskuitti tilaussähköpostiinne.
https://puunkaatoa-pirkanmaalla.blogspot.com/
--------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti