sunnuntai 16. heinäkuuta 2023

Talkoita ei tehdä tuntemattomille, joten heti alkajaisiksi katselmuksen hinnan sopimisen jälkeen seteleitä kouraan niin laadukkaat Stihl moottorisahat nytkähtävät teleskooppisahoista kaatosahoihin käyntiin sen mukaan mikä tarve on ;)

Pihapuiden kaatoja pihapuiden sahauksia tilauksesta Tampere Pirkanmaa talousalueella erilaisin tavoin kohteen mukaan ja vaatimusten mukaan

Mäntyrungot kuorittiin ennen paloittelua ja pihapenkeiksi tekoa 10.6.2023 Puunkaatopalvelu Tampere https://Puunkaataja-Tampere.blogspot.com




Talkoita ei tehdä tuntemattomille, eikä kyllä tutuillekaan, joten heti alkajaisiksi katselmuksen hinnan sopimisen jälkeen seteleitä kouraan niin laadukkaat Stihl moottorisahat nytkähtävät teleskooppisahoista kaatosahoihin käyntiin sen mukaan mikä tarve on ;)


Pihametsuri sahuri puunkaataja Tampere Stihl MS 5001 tehokkain käytössäni pihasahauksiin Yhteys Talonmiespalvelu@gmail.com https://Puunkaataja-Tampere.blogspot.com





Tiedustelunne ensisijassa sähköpostilla: Talonmiespalvelu@gmail.com yhteys. Kuvia kohteesta / yksityiskohtaisia tietoja kuinka pitkä puu, kuinka lähellä taloa, kallistuskulma minne? etc. Lopullinen hinta aina vasta kohteessa.

Käteisellä edetään kohteissa aina, sitten alkaa puunkaato, sahaukset etc ;) homma kuin homma, sama toimintakoodi. 

Jotku tahot yrittävät välillä saada hintaa alas antamalla liian vähän tietoa kohteesta tai vähätellen tilauskohteen olosuhteita ja kokoa.
Selkeintä on että on joku kohteen luona vakiopihaharava tmv esine tai henkilö kohdalla mihin voi verrata, tuppaa tuo "pieni puu" olemaan monasti muuta kuin mitä "laihialainen tilaus" tarkoittaa oikeasti.


Mäntyrungot kuorittiin ennen paloittelua ja pihapenkeiksi tekoa 10.6.2023 Puunkaatopalvelu Tampere kuva2




 
Mäntyrungot kuorittiin ennen paloittelua ja pihapenkeiksi tekoa 10.6.2023 Puunkaatopalvelu Tampere kuva12


Mäntyrungot kuorittiin ennen paloittelua ja pihapenkeiksi tekoa 10.6.2023 Puunkaatopalvelu Tampere kuva13



Mäntyrungot kuorittiin ennen paloittelua ja pihapenkeiksi tekoa 10.6.2023 Puunkaatopalvelu Tampere kuva14







Tiedustelunne ensisijassa sähköpostilla: Talonmiespalvelu@gmail.com yhteys


Se on moro ;) Hommia tehdään sateettomaan aikaan ulkona ;) Katsotaan sääkartasta sopiva keli ja varaatte riittävästi käteistä ;).

-------------------------------- 




--------
Mäntyrungot kuorittiin ennen paloittelua ja pihapenkeiksi tekoa 10.6.2023 Puunkaatopalvelu Tampere 


----

Tuommoiset mäntyrungot odottivat paloittelua ja pihapenkeiksi tekoa 10.6.2023 Puunkaatopalvelu Tampere https://Pihatyot-Tampere.blogspot.com

-------------
------------------





----------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti